ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Ποιοι Είμαστε

Το Giakas Shoes από το 1960 εμπορεύεται δερμάτινα υποδήματα υψηλής ποιότητας στο χώρο του γυναικείου και αντρικού υποδήματος. Υποδήματα που απευθύνονται σε πελάτες με νεανικό και μοντέρνο στυλ, αλλά και σε αυτούς που επιλέγουν το πιο κλασικό και διαχρονικό.

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών, το άψογο service και η άριστη ποιότητα, στην ιδανική τιμή. Το κατάστημα στεγάζεται στην Ερμού 12, στο παραδοσιακό εμπορικό κέντρο της Καστοριάς και διαθέτει μια ολοκληρωμένη συλλογή υποδημάτων, παρέχοντας την δυνατότητα σε γυναίκες και άντρες να προμηθευτούν παπούτσια για οποιαδήποτε περίσταση.

 

Brand Names που διατίθενται στο κατάστημα:

Βoxer, Antonio, DAMIANI, ANTEOS (anteos) - e-Xs, LUMBERJACK, RAGAZZA, Rieker, Toutounis, On the ROAD, MARCO TOZZI, CAPRICE, Stefania, AEROSOLES, ELLE, RELAX anatomic, ZARKADI, S. oliver, Jana, MARIAN, CAT, MERRELL, SAFE STEP, NELLY, ALPE, Hobby, gri SPORT, U.S. POLO ASSN, ISSA MIEL, Desiree.

Μετά από μακροχρόνια και έντονη παρουσία κοντά στον πελάτη, αποφασίσαμε να εξυπηρετήσουμε τις προτιμήσεις των καταναλωτών από όλη την Ελλάδα, μέσα από το νέο διαδικτυακό κατάστημά μας.

Καλώς ορίσατε!